Wybierz kraj
Polska Anglia
Nasze produkty na świecie
Austria, Azerbejdzan, Białorus, Belgia, Bułgaria, Kanada, Estonia, Finlandia, Francja, Gruzja, Niemcy, Wegry, Kazachstan, Łotwa, Litwa, Mołdawia, Holandia, Norwegia, Portugalia, Rumunia, Słowacja, Hiszpania, Szwecja, Ukraina, Wielka Brytania, USA
KontorerIndustriSygehuseSvømmehallerHjem
Løsninger

Løsninger for hospitaler og lægemiddelindustrien

Løsninger for hospitaler og lægemiddelindustrien

Vores løsninger inden for ventilations- og klimaanlæg, som er tiltænkt sygehuse og rum, hvor der gælder ekstremt høje renhedskrav (såsom operationsstuer, laboratorier, forskningslokaler, mv.). Vores sortiment inkluderer en bred vifte af enheder, der er udført som specialvariant for at opnå sikre lægepersonalet og patienterne tilstrækkelig luftrenhed og komfort for lægepersonalet og patienterne. AirZone står for valget af en passende enhed, yder designstøtte, bistår med levering, installation (Knock-Down), idriftsættelse og justering samt professionel garantiservice og reparationer.
 

Vi opfordrer dig til at kontakte vores tekniske og salgskonsulenter, der altid står til rådighed for hjælp og støtte ifm. individuel tilpasning af produktet til de specifikke forhold.

 

Kataloger, teknisk dokumentation og informationsmateriale, attester og certifikater er tilgængelig i fanebladet Til download og på undersider, der vedrører de enkelte produktgrupper.

Gør dig bekendt m. AirZone EVO-teknologien
szpitale
LøsningerSygehuse
Produkter