Wybierz kraj
Polska Anglia
Nasze produkty na świecie
Austria, Azerbejdzan, Białorus, Belgia, Bułgaria, Kanada, Estonia, Finlandia, Francja, Gruzja, Niemcy, Wegry, Kazachstan, Łotwa, Litwa, Mołdawia, Holandia, Norwegia, Portugalia, Rumunia, Słowacja, Hiszpania, Szwecja, Ukraina, Wielka Brytania, USA
ProdukterVentilationsanlæg
Ventilationsanlæg

Ventilationssystemets hovedfunktion er udveksling af udsugningsluften, hvilket har stor betydning af beboernes komfort og sundhed. En ventilationsenhed står for luftbevægelse inde i anlægget samt filtrering, opvarmning og køling heraf.

 

Det er også her, at varmegenvinding fra udsugningsluften finder sted. En enhed, der også kontrollerer luftfugtigheden, dvs. tørrer og befugter luften, hedder et klimaanlæg.

 

AirZone EVO-produktlinjen er tilgængelig i over 30 forskellige størrelser og konfigurationer, som er skræddersyet til den optimale luftgennemstrømningshastighed. Endvidere, tilpasses alle enheder - fra de enkelte ventilationsanlæg til komplicerede klimaanlæg, der holder luften inden for snævre temperatur- og luftfugtighedsområder - til installationsstedet og installationsvilkårene både med hensyn til tilbehør og med hensyn til udførelsesvariant. Og med den unike coating MAGNELIS indvendigt i EVO-S, EVO-S-Compact, EVO-T, EVO-T-Compact. Giver den slutbruger en garanti for en længere holdbarhed end de fleste aggregater da MAGNELIS er min. 10 gange så stærk i forhold til andre materialer som AluZink ell. Galvaniseret plader. 

 

Et bredt udvalg af størrelser og funktioner muliggør et optimalt valg af en enhed, der vil opfylde projektkravene og samtidig sikre høj energieffektivitet.

AirZone Air Designer

Vores internetsoftware muliggør hurtig udvælgelse af produkter i overensstemmelse med konkrete projektkrav. Softwaren forsyner brugerne med alle nødvendige tekniske detaljer.
Gå til konfiguratoren
kad