Wybierz kraj
Polska Anglia
Nasze produkty na świecie
Austria, Azerbejdzan, Białorus, Belgia, Bułgaria, Kanada, Estonia, Finlandia, Francja, Gruzja, Niemcy, Wegry, Kazachstan, Łotwa, Litwa, Mołdawia, Holandia, Norwegia, Portugalia, Rumunia, Słowacja, Hiszpania, Szwecja, Ukraina, Wielka Brytania, USA
o_firmie
50at

Aktiviteter

Virksomheden AirZone er leverandør af højt standart og specialiserede klima-, ventilations- og kølesystemer, Firmaet blev stiftet i 2018 i Ikast, og siden da har med succes drevet virksomhed som leverandør til Ventilationsentreprænør, Vvs, El og installationsfirmaer. 

AirZone er 3 moderne fabrikker

AirZone producer deres aggregater i Polen nærmere i Gdynia som ligger i udkanten af Gdansk, produktionen har en lang tradition for at levere løsning af højeste kvalitet på ventilations- og airconditionsområdet. Ophavsmanden til det første klima- og ventilationsanlæg, som nogensinde er blevet produceret i Polen - på nuværende tidspunkt en af de største producenter i Polen  for HVACR [Opvarmning, ventilation,airconditioning og køling] - systemer.

Klimor_O_firmie (48 of 55)

Løsninger

AirZone bestræber sig konstant efter at øge kundetilfredshed via en fleksibel tilgang til kundens individuelle behov og ordregennemførelse af højeste kvalitet. Firmaet lægger vægt på selv de mindste detaljer og kundernes forventninger, i ethvert stadie i udvælgelse af den optimale løsning. AirZone bruger et moderne, intuitivt og brugervenligt Air Designer (KAD) og følger alle de bedste praksis inden for ingeniørkunsten.

o-firmie-oferta

Tilbud

Takket være det brede sortiment af enheder af mærket AirZone og det faktum, at enhederne kan kombineres på mange forskellige måder, muliggør design af skræddersyede løsninger, der opfylder de strengeste projektkrav, lever op til den ønskede kvalitet og funktionalitet. Ventilationsanlæg af mærket AirZone er beregnet til alle rumtyper – fra de rigtig små faciliteter til storskala bygninger, kontorbygninger, hotelfaciliteter, offentlig byggeri og industrielle faciliteter.

 

AirZone tilbyder enheder i snesevis af størrelser, i flere varianter, velegnet til forskellige installationstyper, med varieret konstruktion og en bred vifte af udstyr i form af funktionelle blokke. Som leverandør af ventilationsanlæg tilstræber AirZone også sig på at opnå standarder inden for de tilbudte anlæg og innovative teknologier.

AirZone sortiment

  • ventilations- og klimaanlæg
  • kompakte enheder
  • opvarmning- og køle
  • Varmepumpe (køl) / varme, reversible
  • recirkulationsmoduler
  • lofter nedhængde unit
  • roterendevekslere, modstrømsveksler, krydsveksler, Væskekobletveksler
  • indblæsningsenheder m. absolutfiltre
EVO-S_pozostale_(3)
Klimor_O_firmie (42 of 55)

Fordele

Produkter af mærket AirZone fremstilles på moderne produktionsanlæg i Polen, De tre fabrikker: i Gdynia, i Pszczółki og i Skowarcz huser flere haller, som er udstyret m. moderne produktionslinjer m. professionelle logistiske arrangementer, herunder bl.a. højlagre. Disse afdelinger har forskning og udvikling, der udgøres af et hold erfarne og dygtige ingeniører, står for løbende implementering af innovationer, også med hensyn til materialeteknologien og opgradering af de eksisterende produkter.

shutterstock_682694722

Mission

„KVALITETEN FØRST OG FREMMEST". Vores motto udledes af passion og forståelse af menneskelige behov. Vi sætter fokus på at sikre en god luftkvalitet og luftkomfort - på kontoret, hjemme og i alle øvrige rum, hvor mennesker arbejder og opholder sig. Vi påtager os ansvaret for mennesket og miljøet. I samme grad som på luften, er vi også meget opmærksomme på vores forretningsmiljø. I overensstemmelse m. idéen om bæredygtig udvikling har vi fastsat en række prioriterer, som er baseret på grøn tilgang til vores forretning, partnerskab m. kunden og hensyn til vores menneskelige ressourcer. Derfor leverer vi moderne ventilations- og klimaanlæg, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og imødekommer kundernes individuelle behov.